Telefoonnummer NVS

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van verzekeraar NVS? Via onze tool ontdek je snel en eenvoudig de contactgegevens van de klantenservice. Deze aanbieder kan je vragen stellen via diverse kanalen: met de telefoon, e-mail, het schrijven van een brief, of via Facebook/Twitter. Contact zoeken per mail of post neemt veel tijd in beslag. Vandaag nog een NVS personeelslid spreken? Dan kan je ’t beste bellen. Hoe precies? Gebruik het stappenplan:

  1. Bij wie of wat vul je in: NVS
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Druk op zoeken. Wat volgt is een overzicht met actuele telefoonnummers.

Zo’n telefoonnummer bel je door gebruik te maken van jouw vaste of mobiele telefoon. De belkosten zijn net als andere nummers. Tip: gebruik geen 0906 servicenummers. Hiervoor gelden vaak extra kosten. Zie ook: Telefoonnummer OHRA.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van NVS

Heb je vragen of een klacht voor deze verzekeraar? Daarvoor neem je contact op met de NVS Klantenservice. De klantenservice is te benaderen op de volgende manieren:

  • Telefonisch
  • Online chat
  • Per post
  • Het online contactformulier
  • Social media (Facebook / Twitter)

Wil je bellen met het bedijf? Dan hoor je niet zelden eerst een handig keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Zodoende krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Er kan een storing zijn. Dan is de lijn mogelijk bezet. Alles over een NVS storing bekijk je op de site van de aanbieder. Dit is ook het geval m.b.t. andere veelgestelde vragen als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonnummer Tui.

De bereikbaarheid van NVS?

De bereikbaarheid (telefonische of online) NVS is niet altijd voldoende. Vooral in de ochtend. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of probeer het via nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. Doorgaans wordt je hier sneller te woord gestaan. Wat je ook kunt doen is e-mail of het contactformulier gebruiken. Het pluspunt? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het jammere is dat je lang moet wachten op reactie. Meestal zijn mensen wel tevreden door te telefoneren met het telefoonnummer van verzekeraar NVS.