Telefoonnummer Menzis

Wil jij het telefoonnummer van verzekeraar Menzis? Via de nummerzoeker tref je direct belangrijke info van de klantenservice. Deze organisatie kan je benaderen via diverse kanalen: via de telefoon, door het sturen van een mail, het schrijven van een brief, en social. Mail of post is niet de snelste optie. Vandaag nog een Menzis assistent nodig? Gebruik dan gewoon de telefoon. Hoe dat werkt? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. Bij wie of wat vul je in: Menzis
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Klik op de paarse knop. Je wordt doorgestuurd naar een lijst met telefoonnummers die je kunt bellen.

Het gros van de nummers kan je bellen via jouw mobiele en vaste lijn. Het normale tarief voor bellen geldt hier. Let op: Bel geen 0900 servicenummers. Voor deze nummers betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer Menzis zorg en inkomen.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bellen met de klantenservice van Menzis

Een opmerking of vraag bestemd voor deze verzekeraar? Voor zulke situaties gebruik je de Menzis Klantenservice. Je kunt ze contacten op uiteenlopende wijzes:

  • Door te bellen
  • Chat(bot)
  • Fax/brief
  • E-mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Kies je voor telefonisch contact? Dan hoor je niet zelden eerst een keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Zodoende kan je beter geholpen worden. Is er een storing? De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Informatie over een Menzis storing kan je lezen op de website. Dit geldt ook voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonnummer Basic-Fit.

De bereikbaarheid van Menzis?

De bereikbaarheid van het bedrijf Menzis is niet altijd even goed. Vooral in de ochtend. Later op de middag heb je meer kans. Of maak gebruik van nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. Gewoonlijk zijn ze hier veel vlugger. Een alternatief is een e-mail verzenden of het invullen van het contactformulier. Het pluspunt? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Het nadeel is een lange responstijd. Doorgaans ben je het beste af door te kiezen voor het telefoonnummer van verzekeraar Menzis.