Telefoonnummer Menzis zorg en inkomen

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van verzekeraar Menzis zorg en inkomen? Via de nummerzoeker tref je snel en eenvoudig de bereikbaarheid van de klantenservice. Deze aanbieder kan je bereiken via diverse kanalen: telefonisch, e-mail, schriftelijk (post), of via social media. Een klacht indienen per post of mail is alles behalve snel. À la minute een Menzis zorg en inkomen medewerker te woord staan? Kies dan voor bellen. Hoe precies? We leggen het graag uit:

  1. In het eerste stukje vul je in: Menzis zorg en inkomen
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Kies nu de paarse button. Je vindt nu een overzicht met handige telefoonnummers.

Het gevonden nummer kan je bellen met vaste lijn maar ook mobiel. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Kijk uit: gebruik geen 0906 servicenummers. Voor deze nummers betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer National Academic.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bellen met de klantenservice van Menzis zorg en inkomen

Zit je met een vraag of klacht voor deze verzekeraar? Voor zulke situaties neem je contact op met de Menzis zorg en inkomen Klantenservice. De klantenservice is te benaderen op een manier die jou schikt:

  • Telefonisch
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Per post
  • Het online contactformulier
  • Social media (Facebook / Twitter)

Ga je een telefoontje plegen? Dan begin je doorgaans met een praktische keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Op die manier kan het bedrijf jou beter helpen. Soms is er sprake van een storing. Bellen heeft dan niet altijd zin. Gegevens over een Menzis zorg en inkomen storing lees je op de site. Dit geldt ook voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonnummer Profile.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van Menzis zorg en inkomen?

De telefonische bereikbaarheid van Menzis zorg en inkomen kan matig zijn. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of stel jouw vraag via nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. Gewoonlijk wordt je hier sneller te woord gestaan. Je kunt ook uitwijken naar het vesturen van een mail of een speciaal contactformulier raadplegen. Het voordeel? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het minpunt is dat je lang moet wachten op reactie. Meestal krijg je het snelste een antwoord door contact te zoeken via het telefoonnummer van verzekeraar Menzis zorg en inkomen.