Telefoonnummer Klik & Go

Wil jij het telefoonnummer van verzekeraar Klik & Go? Via deze websitetref je meteen de gegevens van de klantenservice. Deze onderneming kan je benaderen via onder andere: met de telefoon, via het contactformulier, aan de hand van een brief, of via Facebook/Twitter. Een klacht indienen per post of mail neemt veel tijd in beslag. À la minute een Klik & Go medewerker aan de lijn? Kies dan voor bellen. Welk nummer moet ik bellen? Gebruik het stappenplan:

  1. Bij wie of wat vul je in: Klik & Go
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Kies nu de paarse button. Je wordt doorgestuurd naar alle gevonden actuele telefoonnummers.

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken met jouw vaste of mobiele telefoon. De belkosten zijn net als andere nummers. Tip: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Voor zulke nummers betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer Kruidvat.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van Klik & Go

Heb je vragen of een klacht voor deze verzekeraar? Daarvoor gebruik je de Klik & Go Klantenservice. Deze kan je bereiken op de volgende manieren:

  • Door te bellen
  • Via de chat
  • Via een brief
  • Het online contactformulier
  • Sociale media

Ga je bellen? Dan begin je doorgaans met een uitgebreid keuzemenu. Dit is nuttig. Op die manier krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Soms is er sprake van een storing. De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Meldingen over een Klik & Go storing kan je lezen op de site. Dit is ook het geval m.b.t. veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonnummer Scapiono.

Telefonische bereikbaarheid Klik & Go?

De bereikbaarheid van de organisatie Klik & Go is soms beperkt. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Probeer het eens later op de dag. Of stel online een vraag, bijv. via kanalen als Twitter of Facebook. Gewoonlijk wordt je hier sneller te woord gestaan. Wat je ook kunt doen is een e-mail verzenden of het invullen van het contactformulier. Wat daar handig aan is? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het jammere is dat je lang moet wachten op reactie. In de regel heb je het snelste een reactie door contact te zoeken via het telefoonnummer van verzekeraar Klik & Go.