Telefoonnummer Kiemer

Op zoek naar het telefoonnummer van verzekeraar Kiemer? Geholpen door onze tool ontdek je snel en eenvoudig de bereikbaarheid van de klantenservice. Deze onderneming is bereikbaar op een aantal wijzes: met de telefoon, via het contactformulier, het schrijven van een brief, of via sociale media als FB en Twitter. Een vraag stellen via de mail of post is niet de snelste optie. Meteen een Kiemer klantenservice medewerker nodig? Gebruik dan gewoon de telefoon. Welk nummer moet ik bellen? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. In het eerste stukje vul je in: Kiemer
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Klik op de paarse knop. Wat volgt is een overzicht met handige telefoonnummers.

Het gros van de nummers kan je bellen via jouw mobiele en vaste lijn. Je betaalt de normale belkosten. Kijk uit: Vermijd 0907 telefoonnummers. Daarvoor gelden vaak extra kosten. Zie ook: Telefoonnummer Klaverblad.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van Kiemer

Heb je vragen of een klacht voor deze verzekeraar? Hiervoor gebruik je de Kiemer Klantenservice. De klantenservice is te benaderen op de volgende manieren:

  • Via de telefoon
  • Online chat
  • Via een brief
  • Het online contactformulier
  • Sociale media

Ga je een telefoontje plegen? Dan heb je vaak te maken met een praktische keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Zodoende kan het bedrijf jou beter helpen. Is er een storing? Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Meldingen over een Kiemer storing lees je op de eigen website van deze organisatie. Dit geldt ook voor andere veelgestelde vragen als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonnummer VVV.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van Kiemer?

De telefonische bereikbaarheid van Kiemer is niet altijd voldoende. Met name ’s ochtends. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of stel jouw vraag via sociale media als Facebook. Doorgaans wordt je hier sneller te woord gestaan. Je kunt ook uitwijken naar het vesturen van een mail of een speciaal contactformulier raadplegen. Waarom? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Waar je wel rekening mee moet houden is dat je lang moet wachten op reactie. In de regel zijn mensen wel tevreden door contact te zoeken via het telefoonnummer van verzekeraar Kiemer.