Telefoonnummer Interpolis

Wil jij het telefoonnummer van verzekeraar Interpolis? Dankzij deze websitevind je direct de gegevens van de klantenservice. Dit bedrijf kan je vragen stellen op verschillende manieren: via de telefoon, via het contactformulier, het schrijven van een brief, of via sociale media als FB en Twitter. Een vraag stellen via de mail of post is alles behalve snel. Direct een Interpolis assistent spreken? Kies dan voor bellen. Welk nummer moet ik bellen? Gebruik het stappenplan:

  1. Je start de zoekopdracht met: Interpolis
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Klik op de paarse knop. Je gaat nu naar een scherm met een overzicht met handige telefoonnummers.

Zo’n telefoonnummer bel je aan de hand van jouw mobiele en vaste lijn. Het normale tarief voor bellen geldt hier. Goed om te weten: gebruik geen 0906 servicenummers. Daarvoor betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer IZA.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van Interpolis

Een opmerking of vraag bestemd voor deze verzekeraar? Daarvoor neem je contact op met de Interpolis Klantenservice. De klantenservice is te benaderen op de volgende manieren:

  • Door te bellen
  • Chat(bot)
  • Via een brief
  • Het online contactformulier
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Ga je bellen? Dan begin je doorgaans met een handig keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Dankzij het keuzemenu kan het bedrijf jou beter helpen. Is er een storing? De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Gegevens over een Interpolis storing vind je op de site. Hetzelfde geldt voor andere veelgestelde vragen als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonnummer Tango.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van Interpolis?

De telefonische bereikbaarheid van Interpolis is soms beperkt. Vooral in de ochtend. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of probeer het via Facebook of Twitter. Meestal wordt je hier sneller te woord gestaan. Wat je ook kunt doen is een e-mail verzenden of het invullen van het contactformulier. Waarom? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Waar je wel rekening mee moet houden is dat je lang moet wachten op reactie. Gewoonlijk heb je het snelste een reactie door te kiezen voor het telefoonnummer van verzekeraar Interpolis.