Telefoonnummer ING Verzekeringen

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van verzekeraar ING Verzekeringen? Via telefoonnummeropzoeken.nl vind je gemakkelijk de contactgegevens van de klantenservice. Deze organisatie is bereikbaar via diverse kanalen: via de telefoon, per mail, schriftelijk (post), of via social media. Contact zoeken per mail of post is niet de snelste optie. Meteen een ING Verzekeringen personeelslid nodig? Gebruik dan gewoon de telefoon. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig:

  1. Bij wie of wat vul je in: ING Verzekeringen
  2. Je bent vrij om ook een locatie mee te geven (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Kies nu de paarse button. Wat volgt is een lijst met telefoonnummers die je kunt bellen.

Zo’n telefoonnummer bel je door gebruik te maken van jouw vaste of mobiele telefoon. De belkosten zijn net als andere nummers. Tip: Vermijd 0907 telefoonnummers. Voor deze nummers betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer Inshared.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bellen met de klantenservice van ING Verzekeringen

Een opmerking of vraag bestemd voor deze verzekeraar? Hiervoor gebruik je de ING Verzekeringen Klantenservice. De helpdesk is bereikbaar op de volgende manieren:

  • Door te bellen
  • Online chat
  • Per post
  • Per mail
  • Facebook of Twitter

Ga je een telefoontje plegen? Dan heb je vaak te maken met een praktische keuzemenu. Dit is nuttig. Op die manier wordt je verbonden met de juiste medewerker. Er kan een storing zijn. Dan is de lijn mogelijk bezet. Meldingen over een ING Verzekeringen storing lees je op de eigen website van deze organisatie. Hetzelfde geldt voor vaak gestelde vragen als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonnummer Terstal.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van ING Verzekeringen?

De bereikbaarheid (telefonische of online) ING Verzekeringen is soms beperkt. Dat is vooral het geval in de morgen. Later op de middag heb je meer kans. Of probeer het via sociale media als Facebook. Doorgaans krijg je hier rapper een reactie. Een alternatief is e-mail of een contactformulier invullen. Waarom? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Waar je wel rekening mee moet houden is een lange responstijd. In de regel heb je het snelste een reactie door te kiezen voor het telefoonnummer van verzekeraar ING Verzekeringen.