Telefoonnummer IAK

Op zoek naar het telefoonnummer van verzekeraar IAK? Dankzij onze tool vind je meteen de gegevens van de klantenservice. Deze aanbieder kan je bereiken via diverse kanalen: telefonisch, door het sturen van een mail, aan de hand van een brief, en social. Een klacht indienen per post of mail is niet de snelste optie. Meteen een IAK klantenservice medewerker nodig? Kies dan voor bellen. Welk nummer? Gebruik het stappenplan:

  1. Bij wie of wat vul je in: IAK
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Je gaat nu naar een scherm met alle gevonden telefoonnummers van het bedrijf

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken met jouw vaste of mobiele telefoon. De belkosten zijn net als andere nummers. Let op: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Daarvoor betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer Ik!.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van IAK

Zit je met een vraag of klacht voor deze verzekeraar? Hiervoor gebruik je de IAK Klantenservice. Je kunt ze contacten op de volgende manieren:

  • Met de telefoon
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Schriftelijk
  • Het online contactformulier
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Ga je bellen? Dan begin je doorgaans met een keuzemenu. Dit is nuttig. Dankzij het keuzemenu kan het bedrijf jou beter helpen. Is er een storing? Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Informatie over een IAK storing lees je op de site. Hetzelfde geldt voor andere veelgestelde vragen als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonnummer DIO.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van IAK?

De bereikbaarheid van de organisatie IAK is niet altijd even goed. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of stel jouw vraag via Facebook of Twitter. Meestal zijn ze hier veel vlugger. Wat je ook kunt doen is het vesturen van een mail of een speciaal contactformulier raadplegen. Waarom? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Het minpunt is een hoge reactietijd. In de regel heb je het snelste een reactie door contact te zoeken via het telefoonnummer van verzekeraar IAK.