Telefoonnummer Generali

Op zoek naar het telefoonnummer van verzekeraar Generali? Dankzij de nummerzoeker vind je direct de contactgegevens van de klantenservice. Deze onderneming kan je bereiken op een aantal wijzes: met de telefoon, per mail, schriftelijk (post), of via sociale media als FB en Twitter. Mail of post is alles behalve snel. Vandaag nog een Generali klantenservice medewerker aan de lijn? Dit gaat het snelst via de telefoon. Welk nummer moet ik bellen? Heel eenvoudig:

  1. In het eerste stukje vul je in: Generali
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Je wordt doorgestuurd naar zoekresultaten met daarin actuele telefoonnummers.

Zo’n telefoonnummer bel je met vaste lijn maar ook mobiel. Je betaalt de normale belkosten. Tip: Vermijd 0907 telefoonnummers. Hiervoor gelden vaak extra kosten. Zie ook: Telefoonnummer Geové.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van Generali

Heb je vragen of een klacht voor deze verzekeraar? In dat geval bezoek je de Generali Klantenservice. Je kunt ze contacten op uiteenlopende wijzes:

  • Met de telefoon
  • Via de chat
  • Per post
  • Het online contactformulier
  • Sociale media

Ga je een telefoontje plegen? Dan hoor je niet zelden eerst een uitgebreid keuzemenu. Maak daar gebruik van! Dankzij het keuzemenu krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Er kan een storing zijn. De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Informatie over een Generali storing kan je lezen op de site. Hetzelfde geldt voor veelgestelde vragen over onderwerpen als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonnummer Wereldwinkel.

De bereikbaarheid van Generali?

De bereikbaarheid (telefonische of online) Generali is soms beperkt. Vooral in de ochtend. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of maak gebruik van kanalen als Twitter of Facebook. Gewoonlijk krijg je hier rapper een reactie. Een alternatief is het vesturen van een mail of een contactformulier invullen. Het voordeel? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Het jammere is een lange responstijd. Doorgaans ben je het beste af door te kiezen voor het telefoonnummer van verzekeraar Generali.