Telefoonnummer FNV

Wat is het telefoonnummer van verzekeraar FNV? Geholpen door telefoonnummeropzoeken.nl bekijk je meteen de gegevens van de klantenservice. Deze organisatie is bereikbaar via diverse kanalen: door te bellen, per mail, via de post, en social. Contact zoeken per mail of post neemt veel tijd in beslag. À la minute een FNV personeelslid spreken? Gebruik dan gewoon de telefoon. Hoe precies? Heel eenvoudig:

  1. Je start de zoekopdracht met: FNV
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Je vindt nu een lijst met telefoonnummers die je kunt bellen.

Het gros van de nummers kan je bellen via vaste lijn maar ook mobiel. Je betaalt de normale belkosten. Let op: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Voor deze nummers gelden vaak extra kosten. Zie ook: Telefoonnummer De Friesland Zorgverzekeraar.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van FNV

Een opmerking of vraag bestemd voor deze verzekeraar? Hiervoor gebruik je de FNV Klantenservice. De klantenservice is te benaderen via verschillende kanalen:

  • Door te bellen
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Per post
  • Per mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Kies je voor telefonisch contact? Dan heb je vaak te maken met een praktische keuzemenu. Dit is nuttig. Zodoende kan het bedrijf jou beter helpen. Is er een storing? Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Informatie over een FNV storing bekijk je op de website. Dit gaat ook op voor vaak gestelde vragen als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonnummer ING.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van FNV?

De bereikbaarheid van het bedrijf FNV kan matig zijn. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of stel jouw vraag via nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. Meestal heb je hier veel sneller respons. Je kunt ook uitwijken naar een mailtje sturen of het contactformulier gebruiken. Waarom? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Waar je wel rekening mee moet houden is een lange responstijd. Gewoonlijk heb je het snelste een reactie door contact te zoeken via het telefoonnummer van verzekeraar FNV.