Telefoonnummer Florius

Wat is het telefoonnummer van verzekeraar Florius? Dankzij deze websitetref je direct belangrijke info van de klantenservice. Deze organisatie kan je vragen stellen via diverse kanalen: via de telefoon, per mail, aan de hand van een brief, of via Facebook/Twitter. Contact zoeken per mail of post is niet de snelste optie. Vandaag nog een Florius klantenservice medewerker nodig? Gebruik dan gewoon de telefoon. Hoe precies? Heel eenvoudig:

  1. In het bovenste veld voer je in:Florius
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (handig als je een kantoor in de buurt zoekt).
  3. Kies nu de paarse button. Je wordt doorgestuurd naar een lijst met actuele telefoonnummers.

Het gevonden nummer kan je bellen via vaste lijn maar ook mobiel. De belkosten zijn net als andere nummers. Goed om te weten: Vermijd 0907 telefoonnummers. Hiervoor kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonnummer FNV.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bellen met de klantenservice van Florius

Zit je met een vraag of klacht voor deze verzekeraar? In dat geval is er de Florius Klantenservice. Je kunt ze contacten op een manier die jou schikt:

  • Met de telefoon
  • Via de chat
  • Fax/brief
  • Per mail
  • Sociale media

Ga je een telefoontje plegen? Dan heb je vaak te maken met een uitgebreid keuzemenu. Dit is nuttig. Zodoende kan het bedrijf jou beter helpen. Soms is er sprake van een storing. De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Alles over een Florius storing bekijk je op de website. Dit gaat ook op voor veelgestelde vragen over onderwerpen als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonnummer Esso.

Telefonische bereikbaarheid Florius?

De bereikbaarheid van het bedrijf Florius is soms beperkt. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of stel jouw vraag via kanalen als Twitter of Facebook. Doorgaans heb je hier veel sneller respons. Een andere mogelijkheid is een e-mail verzenden of het invullen van het contactformulier. Het pluspunt? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Het minpunt is dat je niet direct een antwoord krijgt. Meestal heb je het snelste een reactie door te telefoneren met het telefoonnummer van verzekeraar Florius.