Telefoonnummer FBTO

Wil jij het telefoonnummer van verzekeraar FBTO? Via telefoonnummeropzoeken.nl tref je snel en eenvoudig de gegevens van de klantenservice. Deze aanbieder kan je bereiken via diverse kanalen: met de telefoon, door het sturen van een mail, aan de hand van een brief, of via Facebook/Twitter. Mail of post is niet de snelste optie. Meteen een FBTO personeelslid spreken? Kies dan voor bellen. Welk nummer moet ik bellen? We leggen het graag uit:

  1. Bij wie of wat vul je in: FBTO
  2. Je bent vrij om ook een locatie mee te geven (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Kies nu de paarse button. Je vindt nu een lijst met handige telefoonnummers.

Zo’n telefoonnummer bel je aan de hand van jouw mobiele en vaste lijn. Je betaalt de normale belkosten. Kijk uit: Bel geen 0900 servicenummers. Voor zulke nummers betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer Florius.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van FBTO

Een opmerking of vraag bestemd voor deze verzekeraar? In dat geval bezoek je de FBTO Klantenservice. Deze kan je bereiken op de volgende manieren:

  • Via de telefoon
  • Online chat
  • Per post
  • Het online contactformulier
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Ga je een telefoontje plegen? Dan hoor je niet zelden eerst een uitgebreid keuzemenu. Maak daar gebruik van! Dankzij het keuzemenu wordt je verbonden met de juiste medewerker. Is er een storing? Bellen heeft dan niet altijd zin. Gegevens over een FBTO storing bekijk je op de eigen website van deze organisatie. Hetzelfde geldt voor veelgestelde vragen over onderwerpen als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonnummer McDonald’s.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van FBTO?

De telefonische bereikbaarheid van FBTO is soms beperkt. Met name ’s ochtends. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of stel online een vraag, bijv. via Facebook of Twitter. Gewoonlijk krijg je hier rapper een reactie. Een andere mogelijkheid is het vesturen van een mail of het invullen van het contactformulier. Het pluspunt? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Het nadeel is dat je niet direct een antwoord krijgt. Gewoonlijk ben je het beste af door te telefoneren met het telefoonnummer van verzekeraar FBTO.