Telefoonnummer EAG

Wil jij het telefoonnummer van verzekeraar EAG? Dankzij onze tool tref je gemakkelijk de bereikbaarheid van de klantenservice. Deze aanbieder kan je bereiken op verschillende manieren: door te bellen, per mail, aan de hand van een brief, of via sociale media als FB en Twitter. Mail of post is alles behalve snel. Direct een EAG medewerker spreken? Dit gaat het snelst via de telefoon. Welk nummer moet ik bellen? Gebruik het stappenplan:

  1. In het bovenste veld voer je in:EAG
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Kies nu de paarse button. Je wordt doorgestuurd naar een lijst met telefoonnummers van het bedrijf

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken via een mobiel nummer en vaste lijn. Je betaalt de normale belkosten. Tip: Bel geen 0900 servicenummers. Hiervoor gelden vaak extra kosten. Zie ook: Telefoonnummer Energiek.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van EAG

Wil je iets vragen aan deze verzekeraar? Hiervoor bezoek je de EAG Klantenservice. Je kunt ze contacten via verschillende kanalen:

  • Via de telefoon
  • Chat(bot)
  • Fax/brief
  • Door het versturen van een mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Wil je bellen met het bedijf? Dan heb je vaak te maken met een praktische keuzemenu. Maak daar gebruik van! Dankzij het keuzemenu wordt je verbonden met de juiste medewerker. Er kan een storing zijn. Bellen heeft dan niet altijd zin. Gegevens over een EAG storing vind je op de website. Dit gaat ook op voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonnummer De Echte Bakker.

Telefonische bereikbaarheid EAG?

De bereikbaarheid van het bedrijf EAG is niet altijd even goed. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Probeer het eens later op de dag. Of probeer het via Facebook of Twitter. Doorgaans krijg je hier rapper een reactie. Wat je ook kunt doen is een mailtje sturen of het contactformulier gebruiken. Waarom? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Waar je wel rekening mee moet houden is dat je lang moet wachten op reactie. Meestal krijg je het snelste een antwoord door te telefoneren met het telefoonnummer van verzekeraar EAG.