Telefoonnummer DSW

Wil jij het telefoonnummer van verzekeraar DSW? Dankzij onze tool vind je meteen de bereikbaarheid van de klantenservice. Dit bedrijf kan je benaderen op een aantal wijzes: door te bellen, via het contactformulier, aan de hand van een brief, of via sociale media als FB en Twitter. Een klacht indienen per post of mail is alles behalve snel. Meteen een DSW assistent te woord staan? Kies dan voor bellen. Welk nummer moet ik bellen? Gebruik het stappenplan:

  1. Bij wie of wat vul je in: DSW
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Wat volgt is een overzicht met telefoonnummers die je kunt bellen.

Zo’n telefoonnummer bel je met een mobiel nummer en vaste lijn. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Goed om te weten: gebruik geen 0906 servicenummers. Hiervoor betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer EAG.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van DSW

Wil je iets vragen aan deze verzekeraar? In dat geval bezoek je de DSW Klantenservice. Je kunt ze contacten op de volgende manieren:

  • Met de telefoon
  • Chat(bot)
  • Schriftelijk
  • Per mail
  • Sociale media

Ga je een telefoontje plegen? Dan heb je vaak te maken met een uitgebreid keuzemenu. Luister deze helemaal af. Op die manier kan het bedrijf jou beter helpen. Een storing is niet ongebruikelijk. Dan is de lijn mogelijk bezet. Gegevens over een DSW storing bekijk je op de eigen website van deze organisatie. Dit is ook het geval m.b.t. veelgestelde vragen over onderwerpen als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonnummer Rabobank.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van DSW?

De bereikbaarheid van het bedrijf DSW is niet altijd even goed. Dat is vooral het geval in de morgen. Probeer het eens later op de dag. Of maak gebruik van nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. Doorgaans wordt je hier sneller te woord gestaan. Een andere mogelijkheid is een mailtje sturen of het invullen van het contactformulier. Het voordeel? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het jammere is dat je lang moet wachten op reactie. Gewoonlijk ben je het beste af door contact te zoeken via het telefoonnummer van verzekeraar DSW.