Telefoonnummer Ditzo

Wat is het telefoonnummer van verzekeraar Ditzo? Via deze websitevind je snel en eenvoudig de bereikbaarheid van de klantenservice. Deze onderneming kan je benaderen via onder andere: door te bellen, door het sturen van een mail, schriftelijk (post), of via Facebook/Twitter. Mail of post duurt vaak erg lang. À la minute een Ditzo medewerker spreken? Gebruik dan gewoon de telefoon. Welk nummer? We leggen het graag uit:

  1. In het bovenste veld voer je in:Ditzo
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Je gaat nu naar een scherm met een lijst met actuele telefoonnummers.

Zo’n telefoonnummer bel je aan de hand van een mobiel nummer en vaste lijn. Je betaalt de normale belkosten. Goed om te weten: gebruik geen 0906 servicenummers. Voor deze nummers gelden vaak extra kosten. Zie ook: Telefoonnummer DSW.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bellen met de klantenservice van Ditzo

Een opmerking of vraag bestemd voor deze verzekeraar? In dat geval bezoek je de Ditzo Klantenservice. De klantenservice is te benaderen op een manier die jou schikt:

  • Telefonisch
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Fax/brief
  • Door het versturen van een mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Ga je een telefoontje plegen? Dan heb je vaak te maken met een keuzemenu. Maak daar gebruik van! Op die manier krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Er kan een storing zijn. Bellen heeft dan niet altijd zin. Gegevens over een Ditzo storing lees je op de site. Hetzelfde geldt voor andere veelgestelde vragen als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonnummer Shell.

Telefonische bereikbaarheid Ditzo?

De bereikbaarheid van het bedrijf Ditzo is niet altijd even goed. Met name ’s ochtends. Later op de middag heb je meer kans. Of stel online een vraag, bijv. via nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. Meestal krijg je hier rapper een reactie. Een andere mogelijkheid is e-mail of het invullen van het contactformulier. Wat daar handig aan is? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Waar je wel rekening mee moet houden is een hoge reactietijd. Doorgaans ben je het beste af door contact te zoeken via het telefoonnummer van verzekeraar Ditzo.