Telefoonnummer Delta Lloyd

Wil jij het telefoonnummer van verzekeraar Delta Lloyd? Via telefoonnummeropzoeken.nl tref je direct de contactgegevens van de klantenservice. Deze onderneming kan je vragen stellen op verschillende manieren: telefonisch, e-mail, aan de hand van een brief, of via sociale media als FB en Twitter. Contact zoeken per mail of post duurt vaak erg lang. Meteen een Delta Lloyd klantenservice medewerker aan de lijn? Dan kan je ’t beste bellen. Hoe precies? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. Je start de zoekopdracht met: Delta Lloyd
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (handig als je een kantoor in de buurt zoekt).
  3. Klik op de paarse knop. Wat volgt is een lijst met telefoonnummers van het bedrijf

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken aan de hand van een mobiel nummer en vaste lijn. Je betaalt de normale belkosten. Goed om te weten: Bel geen 0900 servicenummers. Voor zulke nummers kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonnummer Ditzo.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van Delta Lloyd

Een opmerking of vraag bestemd voor deze verzekeraar? Daarvoor gebruik je de Delta Lloyd Klantenservice. Je kunt ze contacten op een manier die jou schikt:

  • Telefonisch
  • Via de chat
  • Per post
  • Het online contactformulier
  • Facebook of Twitter

Wil je bellen met het bedijf? Dan begin je doorgaans met een keuzemenu. Luister deze helemaal af. Zo krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Er kan een storing zijn. Bellen heeft dan niet altijd zin. Meldingen over een Delta Lloyd storing kan je lezen op de website. Dit geldt ook voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonnummer Primera.

De bereikbaarheid van Delta Lloyd?

De bereikbaarheid van de organisatie Delta Lloyd is soms beperkt. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Probeer het eens later op de dag. Of probeer het via Facebook of Twitter. Doorgaans krijg je hier rapper een reactie. Wat je ook kunt doen is een e-mail verzenden of het contactformulier gebruiken. Het voordeel? Schriftelijk kan je het goed verwoorden. Het jammere is een lange responstijd. In de regel zijn mensen wel tevreden door te kiezen voor het telefoonnummer van verzekeraar Delta Lloyd.