Telefoonnummer De Friesland Zorgverzekeraar

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van verzekeraar De Friesland Zorgverzekeraar? Aan de hand van deze websitetref je direct de bereikbaarheid van de klantenservice. Dit bedrijf kan je vragen stellen op een aantal wijzes: met de telefoon, per mail, via de post, of via social media. Contact zoeken per mail of post duurt vaak erg lang. Vandaag nog een De Friesland Zorgverzekeraar klantenservice medewerker aan de lijn? Dit gaat het snelst via de telefoon. Hoe precies? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. In het eerste stukje vul je in: De Friesland Zorgverzekeraar
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (handig als je een kantoor in de buurt zoekt).
  3. Klik op de paarse knop. Wat volgt is zoekresultaten met daarin telefoonnummers die je kunt bellen.

Zo’n telefoonnummer bel je met een mobiel nummer en vaste lijn. De belkosten zijn net als andere nummers. Goed om te weten: Bel geen 0900 servicenummers. Daarvoor betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer Generali.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van De Friesland Zorgverzekeraar

Een opmerking of vraag bestemd voor deze verzekeraar? Daarvoor gebruik je de De Friesland Zorgverzekeraar Klantenservice. De klantenservice is te benaderen op de volgende manieren:

  • Via de telefoon
  • Chat(bot)
  • Per post
  • Het online contactformulier
  • Sociale media

Ga je bellen? Dan heb je vaak te maken met een handig keuzemenu. Maak daar gebruik van! Op die manier wordt je verbonden met de juiste medewerker. Een storing is niet ongebruikelijk. Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Gegevens over een De Friesland Zorgverzekeraar storing kan je lezen op de eigen website van deze organisatie. Dit geldt ook voor vaak gestelde vragen als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonnummer BP.

Telefonische bereikbaarheid De Friesland Zorgverzekeraar?

De bereikbaarheid van het bedrijf De Friesland Zorgverzekeraar is soms beperkt. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of maak gebruik van kanalen als Twitter of Facebook. Gewoonlijk krijg je hier rapper een reactie. Je kunt ook uitwijken naar een e-mail verzenden of het invullen van het contactformulier. Wat daar handig aan is? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Het jammere is dat je lang moet wachten op reactie. Gewoonlijk ben je het beste af door contact te zoeken via het telefoonnummer van verzekeraar De Friesland Zorgverzekeraar.