Telefoonnummer Care4Me

Wil jij het telefoonnummer van verzekeraar Care4Me? Dankzij deze websitevind je gemakkelijk belangrijke info van de klantenservice. Deze organisatie kan je vragen stellen op een aantal wijzes: telefonisch, per mail, aan de hand van een brief, of via social media. Mail of post neemt veel tijd in beslag. Vandaag nog een Care4Me medewerker spreken? Gebruik dan gewoon de telefoon. Welk nummer moet ik bellen? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. In het eerste stukje vul je in: Care4Me
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Druk op zoeken. Je vindt nu een lijst met actuele telefoonnummers.

Zo’n telefoonnummer bel je door gebruik te maken van een mobiel nummer en vaste lijn. Je betaalt de normale belkosten. Goed om te weten: Bel geen 0900 servicenummers. Voor zulke nummers kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonnummer Centraal Beheer Achmea.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van Care4Me

Heb je vragen of een klacht voor deze verzekeraar? Hiervoor is er de Care4Me Klantenservice. De klantenservice is te benaderen op uiteenlopende wijzes:

  • Telefonisch
  • Online chat
  • Fax/brief
  • E-mail
  • Facebook of Twitter

Ga je een telefoontje plegen? Dan heb je vaak te maken met een praktische keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Zodoende kan het bedrijf jou beter helpen. Soms is er sprake van een storing. Bellen heeft dan niet altijd zin. Informatie over een Care4Me storing kan je lezen op de website. Dit is ook het geval m.b.t. veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonnummer BENU Apotheek.

De bereikbaarheid van Care4Me?

De bereikbaarheid van de organisatie Care4Me kan matig zijn. Vooral in de ochtend. Later op de middag heb je meer kans. Of stel jouw vraag via Facebook of Twitter. Doorgaans zijn ze hier veel vlugger. Een alternatief is het vesturen van een mail of een contactformulier invullen. Het pluspunt? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Het minpunt is een hoge reactietijd. Meestal zijn mensen wel tevreden door contact te zoeken via het telefoonnummer van verzekeraar Care4Me.