Telefoonnummer BLG Wonen

Op zoek naar het telefoonnummer van verzekeraar BLG Wonen? Dankzij onze tool tref je meteen belangrijke info van de klantenservice. Dit bedrijf is bereikbaar op een aantal wijzes: door te bellen, door het sturen van een mail, schriftelijk (post), of via social media. Een klacht indienen per post of mail is niet de snelste optie. Direct een BLG Wonen medewerker aan de lijn? Dan kan je ’t beste bellen. Welk nummer? We leggen het graag uit:

  1. Bij wie of wat vul je in: BLG Wonen
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Druk op zoeken. Je wordt doorgestuurd naar een lijst met telefoonnummers van het bedrijf

Zo’n telefoonnummer bel je aan de hand van een mobiel nummer en vaste lijn. Het normale tarief voor bellen geldt hier. Goed om te weten: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Daarvoor gelden vaak extra kosten. Zie ook: Telefoonnummer Bovag.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van BLG Wonen

Zit je met een vraag of klacht voor deze verzekeraar? Daarvoor gebruik je de BLG Wonen Klantenservice. De helpdesk is bereikbaar op de volgende manieren:

  • Door te bellen
  • Via de chat
  • Fax/brief
  • Per mail
  • Sociale media

Wil je bellen met het bedijf? Dan begin je doorgaans met een uitgebreid keuzemenu. Luister deze helemaal af. Zodoende kan het bedrijf jou beter helpen. Er kan een storing zijn. Bellen heeft dan niet altijd zin. Alles over een BLG Wonen storing vind je op de website. Dit is ook het geval m.b.t. veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonnummer Holland & Barrett.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van BLG Wonen?

De bereikbaarheid (telefonische of online) BLG Wonen is soms beperkt. Vooral in de ochtend. Later op de middag heb je meer kans. Of stel online een vraag, bijv. via nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. Gewoonlijk krijg je hier rapper een reactie. Een andere mogelijkheid is een mailtje sturen of een speciaal contactformulier raadplegen. Het voordeel? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Het jammere is dat je niet direct een antwoord krijgt. In de regel krijg je het snelste een antwoord door te bellen met het telefoonnummer van verzekeraar BLG Wonen.