Telefoonnummer Azivo

Wat is het telefoonnummer van verzekeraar Azivo? Dankzij telefoonnummeropzoeken.nl vind je meteen belangrijke info van de klantenservice. Dit bedrijf is bereikbaar op een aantal wijzes: telefonisch, via het contactformulier, schriftelijk (post), en social. Een vraag stellen via de mail of post duurt vaak erg lang. Vandaag nog een Azivo medewerker aan de lijn? Dit gaat het snelst via de telefoon. Welk nummer moet ik bellen? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. In het eerste stukje vul je in: Azivo
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Je gaat nu naar een scherm met een lijst met telefoonnummers die je kunt bellen.

Het gros van de nummers kan je bellen door gebruik te maken van een mobiel nummer en vaste lijn. Het normale tarief voor bellen geldt hier. Let op: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Voor zulke nummers betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer Besured.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van Azivo

Een opmerking of vraag bestemd voor deze verzekeraar? In dat geval is er de Azivo Klantenservice. De helpdesk is bereikbaar op de volgende manieren:

  • Via de telefoon
  • Via de chat
  • Via een brief
  • Door het versturen van een mail
  • Facebook of Twitter

Kies je voor telefonisch contact? Dan hoor je niet zelden eerst een uitgebreid keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Dankzij het keuzemenu wordt je verbonden met de juiste medewerker. Er kan een storing zijn. De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Alles over een Azivo storing kan je lezen op de site van de aanbieder. Dit is ook het geval m.b.t. andere veelgestelde vragen als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonnummer Multimate.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van Azivo?

De bereikbaarheid (telefonische of online) Azivo kan matig zijn. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Probeer het eens later op de dag. Of probeer het via kanalen als Twitter of Facebook. Doorgaans zijn ze hier veel vlugger. Een andere mogelijkheid is een mailtje sturen of het contactformulier gebruiken. Wat daar handig aan is? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Waar je wel rekening mee moet houden is een hoge reactietijd. Gewoonlijk zijn mensen wel tevreden door te kiezen voor het telefoonnummer van verzekeraar Azivo.