Telefoonnummer AXA

Wil jij het telefoonnummer van verzekeraar AXA? Via de nummerzoeker ontdek je snel en eenvoudig de contactgegevens van de klantenservice. Deze organisatie is bereikbaar via diverse kanalen: telefonisch, door het sturen van een mail, schriftelijk (post), en social. Mail of post is niet de snelste optie. Vandaag nog een AXA assistent nodig? Dit gaat het snelst via de telefoon. Welk nummer moet ik bellen? Gebruik het stappenplan:

  1. Bij wie of wat vul je in: AXA
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Druk op zoeken. Je wordt doorgestuurd naar een lijst met handige telefoonnummers.

Zo’n telefoonnummer bel je door gebruik te maken van jouw vaste of mobiele telefoon. Het normale tarief voor bellen geldt hier. Goed om te weten: Vermijd 0907 telefoonnummers. Hiervoor kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonnummer Azivo.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bellen met de klantenservice van AXA

Wil je iets vragen aan deze verzekeraar? In dat geval is er de AXA Klantenservice. Je kunt ze contacten via verschillende kanalen:

  • Telefonisch
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Fax/brief
  • Door het versturen van een mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Ga je bellen? Dan hoor je niet zelden eerst een praktische keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Op die manier kan je beter geholpen worden. Een storing is niet ongebruikelijk. Dan is de lijn mogelijk bezet. Informatie over een AXA storing bekijk je op de website. Dit is ook het geval m.b.t. veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonnummer Vomar Voordeelmarkt.

De bereikbaarheid van AXA?

De bereikbaarheid (telefonische of online) AXA is niet altijd even goed. Vooral in de ochtend. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of stel online een vraag, bijv. via Facebook of Twitter. Doorgaans zijn ze hier veel vlugger. Een alternatief is het vesturen van een mail of het contactformulier gebruiken. Waarom? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Het minpunt is een lange responstijd. Meestal heb je het snelste een reactie door te bellen met het telefoonnummer van verzekeraar AXA.