Telefoonnummer Avéro Achmea

Op zoek naar het telefoonnummer van verzekeraar Avéro Achmea? Geholpen door telefoonnummeropzoeken.nl tref je meteen de contactgegevens van de klantenservice. Deze aanbieder kan je bereiken op verschillende manieren: telefonisch, e-mail, het schrijven van een brief, of via social media. Contact zoeken per mail of post neemt veel tijd in beslag. Meteen een Avéro Achmea klantenservice medewerker te woord staan? Gebruik dan gewoon de telefoon. Welk nummer moet ik bellen? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. Bij wie of wat vul je in: Avéro Achmea
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Je vindt nu een overzicht met actuele telefoonnummers.

Zo’n telefoonnummer bel je aan de hand van een mobiel nummer en vaste lijn. Je betaalt de normale belkosten. Tip: Vermijd 0907 telefoonnummers. Voor zulke nummers betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer AXA.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van Avéro Achmea

Wil je iets vragen aan deze verzekeraar? Hiervoor gebruik je de Avéro Achmea Klantenservice. Deze kan je bereiken op een manier die jou schikt:

  • Telefonisch
  • Chat(bot)
  • Fax/brief
  • Door het versturen van een mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Ga je bellen? Dan hoor je niet zelden eerst een praktische keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Dankzij het keuzemenu kan je beter geholpen worden. Er kan een storing zijn. Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Meldingen over een Avéro Achmea storing vind je op de website. Dit geldt ook voor vaak gestelde vragen als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonnummer DekaMarkt.

Telefonische bereikbaarheid Avéro Achmea?

De bereikbaarheid van het bedrijf Avéro Achmea is niet altijd voldoende. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Later op de middag heb je meer kans. Of stel online een vraag, bijv. via kanalen als Twitter of Facebook. Gewoonlijk heb je hier veel sneller respons. Een alternatief is een e-mail verzenden of een contactformulier invullen. Het pluspunt? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Waar je wel rekening mee moet houden is een hoge reactietijd. In de regel ben je het beste af door te telefoneren met het telefoonnummer van verzekeraar Avéro Achmea.