Telefoonnummer Assicuro

Wat is het telefoonnummer van verzekeraar Assicuro? Aan de hand van deze websitevind je gemakkelijk de bereikbaarheid van de klantenservice. Deze organisatie kan je benaderen op een aantal wijzes: telefonisch, e-mail, aan de hand van een brief, of via Facebook/Twitter. Een vraag stellen via de mail of post is niet de snelste optie. À la minute een Assicuro assistent nodig? Dit gaat het snelst via de telefoon. Hoe dat werkt? Gebruik het stappenplan:

  1. Je start de zoekopdracht met: Assicuro
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Je vindt nu een overzicht met telefoonnummers van het bedrijf

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken via een mobiel nummer en vaste lijn. Het normale tarief voor bellen geldt hier. Tip: Vermijd 0907 telefoonnummers. Voor deze nummers betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer Avéro Achmea.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bellen met de klantenservice van Assicuro

Heb je vragen of een klacht voor deze verzekeraar? In dat geval gebruik je de Assicuro Klantenservice. De klantenservice is te benaderen op uiteenlopende wijzes:

  • Via de telefoon
  • Online chat
  • Fax/brief
  • E-mail
  • Facebook of Twitter

Ga je een telefoontje plegen? Dan begin je doorgaans met een handig keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Zodoende krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Er kan een storing zijn. De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Meldingen over een Assicuro storing kan je lezen op de site van de aanbieder. Dit gaat ook op voor andere veelgestelde vragen als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonnummer DEEN.

De bereikbaarheid van Assicuro?

De bereikbaarheid van de organisatie Assicuro is soms beperkt. Met name ’s ochtends. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of probeer het via kanalen als Twitter of Facebook. In de regel krijg je hier rapper een reactie. Wat je ook kunt doen is een e-mail verzenden of een contactformulier invullen. Waarom? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Het jammere is dat je niet direct een antwoord krijgt. Doorgaans krijg je het snelste een antwoord door te bellen met het telefoonnummer van verzekeraar Assicuro.