Telefoonnummer ANWB

Op zoek naar het telefoonnummer van verzekeraar ANWB? Aan de hand van de nummerzoeker bekijk je direct de bereikbaarheid van de klantenservice. Deze organisatie kan je bereiken op een aantal wijzes: via de telefoon, e-mail, schriftelijk (post), of via Facebook/Twitter. Een klacht indienen per post of mail neemt veel tijd in beslag. Meteen een ANWB klantenservice medewerker te woord staan? Dit gaat het snelst via de telefoon. Hoe dat werkt? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. In het bovenste veld voer je in:ANWB
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Kies nu de paarse button. Je wordt doorgestuurd naar zoekresultaten met daarin actuele telefoonnummers.

Het gevonden nummer kan je bellen aan de hand van een mobiel nummer en vaste lijn. De belkosten zijn net als andere nummers. Kijk uit: gebruik geen 0906 servicenummers. Voor zulke nummers betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer Aon Direct.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van ANWB

Heb je vragen of een klacht voor deze verzekeraar? Voor zulke situaties is er de ANWB Klantenservice. De klantenservice is te benaderen via verschillende kanalen:

  • Telefonisch
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Fax/brief
  • Per mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Kies je voor telefonisch contact? Dan heb je vaak te maken met een keuzemenu. Dit is nuttig. Op die manier kan het bedrijf jou beter helpen. Soms is er sprake van een storing. Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Meldingen over een ANWB storing bekijk je op de site. Dit gaat ook op voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonnummer Didi.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van ANWB?

De telefonische bereikbaarheid van ANWB is niet altijd voldoende. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of probeer het via kanalen als Twitter of Facebook. Meestal heb je hier veel sneller respons. Een alternatief is e-mail of het invullen van het contactformulier. Het pluspunt? Schriftelijk kan je het goed verwoorden. Waar je wel rekening mee moet houden is een hoge reactietijd. In de regel krijg je het snelste een antwoord door te kiezen voor het telefoonnummer van verzekeraar ANWB.