Telefoonnummer AnderZorg

Op zoek naar het telefoonnummer van verzekeraar AnderZorg? Via de nummerzoeker ontdek je gemakkelijk de gegevens van de klantenservice. Dit bedrijf kan je bereiken via onder andere: door te bellen, e-mail, schriftelijk (post), en social. Contact zoeken per mail of post duurt vaak erg lang. Direct een AnderZorg medewerker te woord staan? Gebruik dan gewoon de telefoon. Welk nummer? We leggen het graag uit:

  1. Bij wie of wat vul je in: AnderZorg
  2. Je bent vrij om ook een locatie mee te geven (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Klik op de paarse knop. Je gaat nu naar een scherm met een overzicht met handige telefoonnummers.

Het gros van de nummers kan je bellen met een mobiel nummer en vaste lijn. Je betaalt de normale belkosten. Tip: Bel geen 0900 servicenummers. Hiervoor betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer Anker Rechtsbijstand.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van AnderZorg

Een opmerking of vraag bestemd voor deze verzekeraar? Voor zulke situaties neem je contact op met de AnderZorg Klantenservice. Je kunt ze contacten op uiteenlopende wijzes:

  • Door te bellen
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Via een brief
  • Per mail
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Wil je bellen met het bedijf? Dan hoor je niet zelden eerst een handig keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Zodoende kan het bedrijf jou beter helpen. Is er een storing? Bellen heeft dan niet altijd zin. Informatie over een AnderZorg storing kan je lezen op de eigen website van deze organisatie. Dit is ook het geval m.b.t. veelgestelde vragen over onderwerpen als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonnummer BelCompany.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van AnderZorg?

De bereikbaarheid van het bedrijf AnderZorg is niet altijd voldoende. Vooral in de ochtend. Probeer het eens later op de dag. Of stel jouw vraag via kanalen als Twitter of Facebook. Meestal heb je hier veel sneller respons. Een alternatief is een mailtje sturen of een speciaal contactformulier raadplegen. Het voordeel? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het minpunt is dat je lang moet wachten op reactie. Meestal krijg je het snelste een antwoord door te telefoneren met het telefoonnummer van verzekeraar AnderZorg.