Telefoonnummer AMICON

Wat is het telefoonnummer van verzekeraar AMICON? Geholpen door telefoonnummeropzoeken.nl vind je meteen belangrijke info van de klantenservice. Deze aanbieder kan je bereiken op een aantal wijzes: telefonisch, e-mail, via de post, of via Facebook/Twitter. Een vraag stellen via de mail of post is niet de snelste optie. Direct een AMICON personeelslid nodig? Dan kan je ’t beste bellen. Hoe precies? Heel eenvoudig:

  1. Je start de zoekopdracht met: AMICON
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Klik op de paarse knop. Je gaat nu naar een scherm met een lijst met telefoonnummers die je kunt bellen.

Zo’n telefoonnummer bel je door gebruik te maken van jouw vaste of mobiele telefoon. Het normale tarief voor bellen geldt hier. Kijk uit: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Hiervoor betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer AnderZorg.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van AMICON

Zit je met een vraag of klacht voor deze verzekeraar? In dat geval bezoek je de AMICON Klantenservice. Je kunt ze contacten op een manier die jou schikt:

  • Via de telefoon
  • Online chat
  • Via een brief
  • E-mail
  • Sociale media

Ga je bellen? Dan begin je doorgaans met een uitgebreid keuzemenu. Maak daar gebruik van! Dankzij het keuzemenu kan je beter geholpen worden. Er kan een storing zijn. De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Meldingen over een AMICON storing vind je op de site van de aanbieder. Dit gaat ook op voor veelgestelde vragen over onderwerpen als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonnummer JACK & JONES.

De bereikbaarheid van AMICON?

De telefonische bereikbaarheid van AMICON kan matig zijn. Met name ’s ochtends. Later op de middag heb je meer kans. Of maak gebruik van Facebook of Twitter. In de regel zijn ze hier veel vlugger. Een andere mogelijkheid is een e-mail verzenden of het contactformulier gebruiken. Waarom? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Het nadeel is een lange responstijd. In de regel zijn mensen wel tevreden door te bellen met het telefoonnummer van verzekeraar AMICON.