Telefoonnummer AMEV

Wil jij het telefoonnummer van verzekeraar AMEV? Geholpen door de nummerzoeker bekijk je snel en eenvoudig de contactgegevens van de klantenservice. Deze organisatie kan je benaderen via onder andere: via de telefoon, via het contactformulier, aan de hand van een brief, of via sociale media als FB en Twitter. Contact zoeken per mail of post is niet de snelste optie. Meteen een AMEV assistent spreken? Dit gaat het snelst via de telefoon. Hoe precies? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. In het eerste stukje vul je in: AMEV
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Je gaat nu naar een scherm met een overzicht met telefoonnummers van het bedrijf

Het gros van de nummers kan je bellen door gebruik te maken van jouw mobiele en vaste lijn. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Goed om te weten: Bel geen 0900 servicenummers. Hiervoor betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer AMICON.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van AMEV

Een opmerking of vraag bestemd voor deze verzekeraar? Voor zulke situaties gebruik je de AMEV Klantenservice. De klantenservice is te benaderen op een manier die jou schikt:

  • Via de telefoon
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Schriftelijk
  • Per mail
  • Facebook of Twitter

Ga je een telefoontje plegen? Dan hoor je niet zelden eerst een praktische keuzemenu. Maak daar gebruik van! Zo kan het bedrijf jou beter helpen. Soms is er sprake van een storing. Dan is de lijn mogelijk bezet. Alles over een AMEV storing lees je op de eigen website van deze organisatie. Hetzelfde geldt voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonnummer Amazon.

Telefonische bereikbaarheid AMEV?

De bereikbaarheid van de organisatie AMEV is niet altijd voldoende. Met name ’s ochtends. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of maak gebruik van Facebook of Twitter. Doorgaans krijg je hier rapper een reactie. Een andere mogelijkheid is een e-mail verzenden of het contactformulier gebruiken. Het pluspunt? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Het minpunt is dat je niet direct een antwoord krijgt. Gewoonlijk heb je het snelste een reactie door contact te zoeken via het telefoonnummer van verzekeraar AMEV.