Telefoonnummer Allianz

Wat is het telefoonnummer van verzekeraar Allianz? Dankzij de nummerzoeker tref je direct de bereikbaarheid van de klantenservice. Deze aanbieder kan je bereiken op een aantal wijzes: via de telefoon, door het sturen van een mail, het schrijven van een brief, of via Facebook/Twitter. Een klacht indienen per post of mail is niet de snelste optie. Meteen een Allianz personeelslid nodig? Dit gaat het snelst via de telefoon. Hoe dat werkt? Gebruik het stappenplan:

  1. In het bovenste veld voer je in:Allianz
  2. Je bent vrij om ook een locatie mee te geven (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Druk op zoeken. Je wordt doorgestuurd naar een overzicht met handige telefoonnummers.

Zo’n telefoonnummer bel je met jouw mobiele en vaste lijn. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Goed om te weten: Bel geen 0900 servicenummers. Daarvoor betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer Allsecur.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van Allianz

Zit je met een vraag of klacht voor deze verzekeraar? Hiervoor gebruik je de Allianz Klantenservice. Je kunt ze contacten op de volgende manieren:

  • Telefonisch
  • Via de chat
  • Via een brief
  • Per mail
  • Sociale media

Wil je bellen met het bedijf? Dan begin je doorgaans met een praktische keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Dankzij het keuzemenu kan het bedrijf jou beter helpen. Soms is er sprake van een storing. Dan is de lijn mogelijk bezet. Meldingen over een Allianz storing kan je lezen op de site van de aanbieder. Dit geldt ook voor vaak gestelde vragen als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonnummer Conrad.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van Allianz?

De telefonische bereikbaarheid van Allianz is niet altijd voldoende. Vooral in de ochtend. Later op de middag heb je meer kans. Of maak gebruik van kanalen als Twitter of Facebook. Gewoonlijk zijn ze hier veel vlugger. Een alternatief is het vesturen van een mail of een contactformulier invullen. Het pluspunt? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het nadeel is dat je lang moet wachten op reactie. Meestal zijn mensen wel tevreden door te kiezen voor het telefoonnummer van verzekeraar Allianz.