Telefoonnummer AEGON

Wil jij het telefoonnummer van verzekeraar AEGON? Dankzij deze websitevind je snel en eenvoudig de contactgegevens van de klantenservice. Deze onderneming kan je vragen stellen via onder andere: met de telefoon, door het sturen van een mail, het schrijven van een brief, en social. Mail of post is alles behalve snel. Vandaag nog een AEGON medewerker nodig? Kies dan voor bellen. Hoe precies? Heel eenvoudig:

  1. In het bovenste veld voer je in:AEGON
  2. Je bent vrij om ook een locatie mee te geven (handig als je een kantoor in de buurt zoekt).
  3. Druk op zoeken. Je gaat nu naar een scherm met een lijst met handige telefoonnummers.

Het gros van de nummers kan je bellen door gebruik te maken van vaste lijn maar ook mobiel. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Let op: gebruik geen 0906 servicenummers. Hiervoor betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer Aegon Bank.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van AEGON

Heb je vragen of een klacht voor deze verzekeraar? Daarvoor is er de AEGON Klantenservice. De klantenservice is te benaderen op uiteenlopende wijzes:

  • Door te bellen
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Per post
  • Het online contactformulier
  • Sociale media

Kies je voor telefonisch contact? Dan heb je vaak te maken met een keuzemenu. Luister deze helemaal af. Zo wordt je verbonden met de juiste medewerker. Er kan een storing zijn. Bellen heeft dan niet altijd zin. Meldingen over een AEGON storing lees je op de site van de aanbieder. Hetzelfde geldt voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonnummer Hubo.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van AEGON?

De bereikbaarheid (telefonische of online) AEGON kan matig zijn. Dat is vooral het geval in de morgen. Probeer het eens later op de dag. Of probeer het via kanalen als Twitter of Facebook. Doorgaans zijn ze hier veel vlugger. Een andere mogelijkheid is e-mail of het contactformulier gebruiken. Het pluspunt? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Waar je wel rekening mee moet houden is een lange responstijd. In de regel heb je het snelste een reactie door te kiezen voor het telefoonnummer van verzekeraar AEGON.