Telefoonnummer Ziggo

Wat is het telefoonnummer van provider Ziggo? Geholpen door telefoonnummeropzoeken.nl vind je meteen de contactgegevens van de klantenservice. Dit bedrijf kan je vragen stellen op verschillende manieren: telefonisch, door het sturen van een mail, schriftelijk (post), en social. Een klacht indienen per post of mail neemt veel tijd in beslag. Vandaag nog een Ziggo assistent te woord staan? Dan kan je ’t beste bellen. Welk nummer? Gebruik het stappenplan:

  1. In het eerste stukje vul je in: Ziggo
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (handig als je een kantoor in de buurt zoekt).
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Je wordt doorgestuurd naar een lijst met telefoonnummers die je kunt bellen.

Het gevonden nummer kan je bellen aan de hand van een mobiel nummer en vaste lijn. Het normale tarief voor bellen geldt hier. Goed om te weten: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Voor deze nummers kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonboek XS4ALL.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van Ziggo

Een opmerking of vraag bestemd voor deze provider? In dat geval neem je contact op met de Ziggo Klantenservice. De klantenservice is te benaderen op uiteenlopende wijzes:

  • Door te bellen
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Per post
  • Het online contactformulier
  • Facebook of Twitter

Kies je voor telefonisch contact? Dan heb je vaak te maken met een uitgebreid keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Zodoende krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Een storing is niet ongebruikelijk. Bellen heeft dan niet altijd zin. Meldingen over een Ziggo storing vind je op de site van de aanbieder. Dit geldt ook voor andere veelgestelde vragen als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonnummer Intertoys.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van Ziggo?

De bereikbaarheid (telefonische of online) Ziggo is niet altijd voldoende. Dat is vooral het geval in de morgen. Probeer het eens later op de dag. Of maak gebruik van Facebook of Twitter. Gewoonlijk heb je hier veel sneller respons. Een alternatief is een mailtje sturen of een speciaal contactformulier raadplegen. Wat daar handig aan is? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het jammere is een lange responstijd. Meestal heb je het snelste een reactie door te bellen met het telefoonnummer van provider Ziggo.