Telefoonnummer Vodafone

Op zoek naar het telefoonnummer van provider Vodafone? Dankzij de nummerzoeker bekijk je direct belangrijke info van de klantenservice. Deze aanbieder kan je vragen stellen via diverse kanalen: via de telefoon, door het sturen van een mail, via de post, of via sociale media als FB en Twitter. Mail of post is alles behalve snel. Meteen een Vodafone personeelslid te woord staan? Kies dan voor bellen. Hoe precies? Heel eenvoudig:

  1. In het eerste stukje vul je in: Vodafone
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (handig als je een kantoor in de buurt zoekt).
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Je wordt doorgestuurd naar alle gevonden handige telefoonnummers.

Zo’n telefoonnummer bel je met jouw vaste of mobiele telefoon. De belkosten zijn net als andere nummers. Kijk uit: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Hiervoor kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonboek Voiceworks.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van Vodafone

Zit je met een vraag of klacht voor deze provider? Hiervoor bezoek je de Vodafone Klantenservice. De klantenservice is te benaderen op de volgende manieren:

  • Telefonisch
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Schriftelijk
  • Het online contactformulier
  • Social media (Facebook / Twitter)

Wil je bellen met het bedijf? Dan heb je vaak te maken met een keuzemenu. Luister deze helemaal af. Dankzij het keuzemenu krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Is er een storing? De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Gegevens over een Vodafone storing lees je op de site. Dit geldt ook voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonnummer Gall & Gall.

De bereikbaarheid van Vodafone?

De telefonische bereikbaarheid van Vodafone is soms beperkt. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of maak gebruik van Facebook of Twitter. Gewoonlijk heb je hier veel sneller respons. Je kunt ook uitwijken naar een e-mail verzenden of een contactformulier invullen. Wat daar handig aan is? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Het nadeel is dat je niet direct een antwoord krijgt. Doorgaans heb je het snelste een reactie door te telefoneren met het telefoonnummer van provider Vodafone.