Telefoonnummer Telfort

Op zoek naar het telefoonnummer van provider Telfort? Aan de hand van de nummerzoeker ontdek je gemakkelijk de contactgegevens van de klantenservice. Deze onderneming kan je benaderen op een aantal wijzes: met de telefoon, door het sturen van een mail, via de post, of via social media. Een klacht indienen per post of mail is alles behalve snel. Vandaag nog een Telfort klantenservice medewerker spreken? Dan kan je ’t beste bellen. Welk nummer moet ik bellen? We leggen het graag uit:

  1. Bij wie of wat vul je in: Telfort
  2. Je bent vrij om ook een locatie mee te geven (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Je vindt nu een overzicht met actuele telefoonnummers.

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken aan de hand van vaste lijn maar ook mobiel. De belkosten zijn net als andere nummers. Tip: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Daarvoor betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonboek Telpa Mobile.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van Telfort

Een opmerking of vraag bestemd voor deze provider? Hiervoor is er de Telfort Klantenservice. Je kunt ze contacten op een manier die jou schikt:

  • Met de telefoon
  • Chat(bot)
  • Fax/brief
  • Het online contactformulier
  • Facebook of Twitter

Ga je een telefoontje plegen? Dan begin je doorgaans met een uitgebreid keuzemenu. Dit is nuttig. Zo krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Is er een storing? Dan is de lijn mogelijk bezet. Alles over een Telfort storing bekijk je op de site. Hetzelfde geldt voor vaak gestelde vragen als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonnummer KARWEI.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van Telfort?

De bereikbaarheid van de organisatie Telfort kan matig zijn. Dat is vooral het geval in de morgen. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of maak gebruik van nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. Meestal heb je hier veel sneller respons. Je kunt ook uitwijken naar een e-mail verzenden of een speciaal contactformulier raadplegen. Het pluspunt? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Waar je wel rekening mee moet houden is een lange responstijd. Gewoonlijk ben je het beste af door te telefoneren met het telefoonnummer van provider Telfort.