Telefoonnummer Tele2

Wil jij het telefoonnummer van provider Tele2? Aan de hand van deze websitevind je gemakkelijk de gegevens van de klantenservice. Dit bedrijf kan je benaderen via diverse kanalen: met de telefoon, e-mail, aan de hand van een brief, en social. Een klacht indienen per post of mail duurt vaak erg lang. Direct een Tele2 personeelslid spreken? Dit gaat het snelst via de telefoon. Welk nummer? We leggen het graag uit:

  1. Je start de zoekopdracht met: Tele2
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Druk op zoeken. Wat volgt is alle gevonden telefoonnummers van het bedrijf

Het gevonden nummer kan je bellen via vaste lijn maar ook mobiel. Je betaalt de normale belkosten. Tip: Bel geen 0900 servicenummers. Daarvoor betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonboek Telesur.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van Tele2

Zit je met een vraag of klacht voor deze provider? Hiervoor is er de Tele2 Klantenservice. De klantenservice is te benaderen op uiteenlopende wijzes:

  • Met de telefoon
  • Via de chat
  • Via een brief
  • Per mail
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Ga je bellen? Dan geldt er mogelijk een handig keuzemenu. Luister deze helemaal af. Zo kan je beter geholpen worden. Soms is er sprake van een storing. Bellen heeft dan niet altijd zin. Informatie over een Tele2 storing kan je lezen op de website. Dit is ook het geval m.b.t. vaak gestelde vragen als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonnummer Etos.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van Tele2?

De bereikbaarheid van het bedrijf Tele2 kan matig zijn. Met name ’s ochtends. Later op de middag heb je meer kans. Of stel online een vraag, bijv. via sociale media als Facebook. Doorgaans zijn ze hier veel vlugger. Een alternatief is e-mail of een contactformulier invullen. Het pluspunt? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Het nadeel is dat je lang moet wachten op reactie. Gewoonlijk krijg je het snelste een antwoord door te telefoneren met het telefoonnummer van provider Tele2.