Telefoonnummer Socia-Telecom

Wil jij het telefoonnummer van provider Socia-Telecom? Dankzij telefoonnummeropzoeken.nl bekijk je direct de bereikbaarheid van de klantenservice. Dit bedrijf kan je bereiken via onder andere: via de telefoon, per mail, aan de hand van een brief, of via social media. Mail of post neemt veel tijd in beslag. Direct een Socia-Telecom personeelslid spreken? Dan kan je ’t beste bellen. Welk nummer? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. Je start de zoekopdracht met: Socia-Telecom
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Druk op zoeken. Wat volgt is alle gevonden handige telefoonnummers.

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken met vaste lijn maar ook mobiel. De belkosten zijn net als andere nummers. Goed om te weten: Bel geen 0900 servicenummers. Daarvoor gelden vaak extra kosten. Zie ook: Telefoonboek SOS Mobiel.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van Socia-Telecom

Een opmerking of vraag bestemd voor deze provider? Hiervoor is er de Socia-Telecom Klantenservice. Deze kan je bereiken via verschillende kanalen:

  • Met de telefoon
  • Via de chat
  • Per post
  • Door het versturen van een mail
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Ga je een telefoontje plegen? Dan begin je doorgaans met een uitgebreid keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Op die manier kan het bedrijf jou beter helpen. Er kan een storing zijn. Dan is de lijn mogelijk bezet. Meldingen over een Socia-Telecom storing bekijk je op de site. Dit is ook het geval m.b.t. veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonnummer Praxis.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van Socia-Telecom?

De bereikbaarheid van de organisatie Socia-Telecom is soms beperkt. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Later op de middag heb je meer kans. Of stel jouw vraag via sociale media als Facebook. Meestal krijg je hier rapper een reactie. Je kunt ook uitwijken naar een e-mail verzenden of het contactformulier gebruiken. Het voordeel? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Het jammere is een lange responstijd. In de regel krijg je het snelste een antwoord door contact te zoeken via het telefoonnummer van provider Socia-Telecom.