Telefoonnummer Raffel

Wil jij het telefoonnummer van provider Raffel? Geholpen door telefoonnummeropzoeken.nl vind je direct de gegevens van de klantenservice. Deze aanbieder kan je benaderen via onder andere: via de telefoon, per mail, aan de hand van een brief, en social. Een vraag stellen via de mail of post duurt vaak erg lang. Vandaag nog een Raffel assistent nodig? Dit gaat het snelst via de telefoon. Welk nummer? Heel eenvoudig:

  1. In het eerste stukje vul je in: Raffel
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (handig als je een kantoor in de buurt zoekt).
  3. Druk op zoeken. Wat volgt is een overzicht met handige telefoonnummers.

Het gros van de nummers kan je bellen met jouw mobiele en vaste lijn. Je betaalt de normale belkosten. Kijk uit: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Hiervoor betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonboek Redworks.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van Raffel

Heb je vragen of een klacht voor deze provider? Daarvoor is er de Raffel Klantenservice. De klantenservice is te benaderen via verschillende kanalen:

  • Telefonisch
  • Online chat
  • Schriftelijk
  • E-mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Ga je een telefoontje plegen? Dan geldt er mogelijk een uitgebreid keuzemenu. Luister deze helemaal af. Op die manier wordt je verbonden met de juiste medewerker. Een storing is niet ongebruikelijk. De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Meldingen over een Raffel storing lees je op de website. Dit is ook het geval m.b.t. andere veelgestelde vragen als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonnummer Lidl.

Telefonische bereikbaarheid Raffel?

De telefonische bereikbaarheid van Raffel is niet altijd even goed. Met name ’s ochtends. Later op de middag heb je meer kans. Of maak gebruik van sociale media als Facebook. Gewoonlijk heb je hier veel sneller respons. Wat je ook kunt doen is e-mail of het invullen van het contactformulier. Het pluspunt? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Het jammere is een lange responstijd. In de regel krijg je het snelste een antwoord door te kiezen voor het telefoonnummer van provider Raffel.