Telefoonnummer Lebara

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van provider Lebara? Via de nummerzoeker bekijk je meteen de gegevens van de klantenservice. Deze aanbieder kan je vragen stellen via diverse kanalen: via de telefoon, door het sturen van een mail, via de post, of via sociale media als FB en Twitter. Een klacht indienen per post of mail is niet de snelste optie. Meteen een Lebara assistent spreken? Dan kan je ’t beste bellen. Hoe dat werkt? Gebruik het stappenplan:

  1. In het eerste stukje vul je in: Lebara
  2. Je bent vrij om ook een locatie mee te geven (handig als je een kantoor in de buurt zoekt).
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Je gaat nu naar een scherm met zoekresultaten met daarin telefoonnummers van het bedrijf

Zo’n telefoonnummer bel je via een mobiel nummer en vaste lijn. Het normale tarief voor bellen geldt hier. Goed om te weten: Bel geen 0900 servicenummers. Voor zulke nummers gelden vaak extra kosten. Zie ook: Telefoonboek Lycamobile.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van Lebara

Wil je iets vragen aan deze provider? Hiervoor gebruik je de Lebara Klantenservice. Je kunt ze contacten op een manier die jou schikt:

  • Met de telefoon
  • Online chat
  • Via een brief
  • Door het versturen van een mail
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Kies je voor telefonisch contact? Dan geldt er mogelijk een praktische keuzemenu. Maak daar gebruik van! Op die manier wordt je verbonden met de juiste medewerker. Er kan een storing zijn. Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Informatie over een Lebara storing kan je lezen op de website. Dit gaat ook op voor andere veelgestelde vragen als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonnummer Kruidvat.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van Lebara?

De telefonische bereikbaarheid van Lebara is soms beperkt. Met name ’s ochtends. Probeer het eens later op de dag. Of stel jouw vraag via Facebook of Twitter. Doorgaans zijn ze hier veel vlugger. Je kunt ook uitwijken naar e-mail of het invullen van het contactformulier. Waarom? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Waar je wel rekening mee moet houden is dat je lang moet wachten op reactie. Gewoonlijk heb je het snelste een reactie door te telefoneren met het telefoonnummer van provider Lebara.