Telefoonnummer Jumbo Mobiel

Wil jij het telefoonnummer van provider Jumbo Mobiel? Dankzij telefoonnummeropzoeken.nl bekijk je snel en eenvoudig belangrijke info van de klantenservice. Deze aanbieder kan je vragen stellen via onder andere: door te bellen, per mail, het schrijven van een brief, of via Facebook/Twitter. Contact zoeken per mail of post is alles behalve snel. Direct een Jumbo Mobiel medewerker nodig? Dit gaat het snelst via de telefoon. Welk nummer? We leggen het graag uit:

  1. In het eerste stukje vul je in: Jumbo Mobiel
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Klik op de paarse knop. Wat volgt is alle gevonden telefoonnummers die je kunt bellen.

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken met jouw mobiele en vaste lijn. Het normale tarief voor bellen geldt hier. Goed om te weten: gebruik geen 0906 servicenummers. Voor zulke nummers gelden vaak extra kosten. Zie ook: Telefoonboek KPN.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van Jumbo Mobiel

Zit je met een vraag of klacht voor deze provider? Voor zulke situaties neem je contact op met de Jumbo Mobiel Klantenservice. Je kunt ze contacten op uiteenlopende wijzes:

  • Telefonisch
  • Chat(bot)
  • Per post
  • Door het versturen van een mail
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Wil je bellen met het bedijf? Dan begin je doorgaans met een handig keuzemenu. Maak daar gebruik van! Op die manier wordt je verbonden met de juiste medewerker. Soms is er sprake van een storing. De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Meldingen over een Jumbo Mobiel storing kan je lezen op de site van de aanbieder. Dit is ook het geval m.b.t. veelgestelde vragen over onderwerpen als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonnummer Zurich.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van Jumbo Mobiel?

De bereikbaarheid van het bedrijf Jumbo Mobiel is niet altijd even goed. Vooral in de ochtend. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of stel online een vraag, bijv. via sociale media als Facebook. Doorgaans krijg je hier rapper een reactie. Een andere mogelijkheid is een e-mail verzenden of een contactformulier invullen. Het voordeel? Schriftelijk kan je het goed verwoorden. Het jammere is dat je niet direct een antwoord krijgt. Gewoonlijk ben je het beste af door te bellen met het telefoonnummer van provider Jumbo Mobiel.