Telefoonnummer Intercity Technology

Wat is het telefoonnummer van provider Intercity Technology? Aan de hand van onze tool tref je meteen belangrijke info van de klantenservice. Deze organisatie kan je vragen stellen via diverse kanalen: met de telefoon, door het sturen van een mail, aan de hand van een brief, of via Facebook/Twitter. Mail of post neemt veel tijd in beslag. Meteen een Intercity Technology medewerker nodig? Dit gaat het snelst via de telefoon. Welk nummer? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. Bij wie of wat vul je in: Intercity Technology
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Kies nu de paarse button. Je wordt doorgestuurd naar alle gevonden handige telefoonnummers.

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken via jouw mobiele en vaste lijn. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Tip: gebruik geen 0906 servicenummers. Daarvoor kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonboek Jumbo Mobiel.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van Intercity Technology

Zit je met een vraag of klacht voor deze provider? Hiervoor neem je contact op met de Intercity Technology Klantenservice. De klantenservice is te benaderen op de volgende manieren:

  • Door te bellen
  • Chat(bot)
  • Per post
  • Door het versturen van een mail
  • Sociale media

Ga je bellen? Dan begin je doorgaans met een keuzemenu. Maak daar gebruik van! Zo krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Is er een storing? Bellen heeft dan niet altijd zin. Gegevens over een Intercity Technology storing kan je lezen op de website. Dit geldt ook voor veelgestelde vragen over onderwerpen als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonnummer Zorgverzekeraar UMC.

De bereikbaarheid van Intercity Technology?

De bereikbaarheid van het bedrijf Intercity Technology is niet altijd voldoende. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Later op de middag heb je meer kans. Of probeer het via Facebook of Twitter. Meestal zijn ze hier veel vlugger. Een alternatief is het vesturen van een mail of een contactformulier invullen. Het pluspunt? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het minpunt is een hoge reactietijd. Doorgaans heb je het snelste een reactie door te kiezen voor het telefoonnummer van provider Intercity Technology.