Telefoonnummer Hema Telefonie

Wil jij het telefoonnummer van provider Hema Telefonie? Aan de hand van de nummerzoeker tref je meteen de gegevens van de klantenservice. Deze aanbieder kan je vragen stellen via onder andere: door te bellen, e-mail, aan de hand van een brief, of via sociale media als FB en Twitter. Een vraag stellen via de mail of post duurt vaak erg lang. À la minute een Hema Telefonie assistent te woord staan? Gebruik dan gewoon de telefoon. Hoe dat werkt? We leggen het graag uit:

  1. In het eerste stukje vul je in: Hema Telefonie
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Druk op zoeken. Je wordt doorgestuurd naar een lijst met telefoonnummers van het bedrijf

Het gros van de nummers kan je bellen via een mobiel nummer en vaste lijn. Je betaalt de normale belkosten. Let op: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Hiervoor betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonboek Hollandsnieuwe.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van Hema Telefonie

Zit je met een vraag of klacht voor deze provider? Hiervoor neem je contact op met de Hema Telefonie Klantenservice. De klantenservice is te benaderen op een manier die jou schikt:

  • Door te bellen
  • Online chat
  • Fax/brief
  • Per mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Ga je een telefoontje plegen? Dan begin je doorgaans met een uitgebreid keuzemenu. Luister deze helemaal af. Op die manier wordt je verbonden met de juiste medewerker. Soms is er sprake van een storing. Dan is de lijn mogelijk bezet. Meldingen over een Hema Telefonie storing kan je lezen op de eigen website van deze organisatie. Dit gaat ook op voor veelgestelde vragen over onderwerpen als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonnummer ZLM.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van Hema Telefonie?

De bereikbaarheid (telefonische of online) Hema Telefonie is soms beperkt. Met name ’s ochtends. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of stel jouw vraag via Facebook of Twitter. Meestal wordt je hier sneller te woord gestaan. Je kunt ook uitwijken naar e-mail of het invullen van het contactformulier. Het pluspunt? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Waar je wel rekening mee moet houden is een hoge reactietijd. Meestal ben je het beste af door te bellen met het telefoonnummer van provider Hema Telefonie.