Telefoonnummer Dirk Mobiel

Wil jij het telefoonnummer van provider Dirk Mobiel? Aan de hand van telefoonnummeropzoeken.nl ontdek je direct de gegevens van de klantenservice. Deze aanbieder kan je bereiken via onder andere: met de telefoon, per mail, het schrijven van een brief, of via sociale media als FB en Twitter. Contact zoeken per mail of post duurt vaak erg lang. À la minute een Dirk Mobiel personeelslid spreken? Gebruik dan gewoon de telefoon. Hoe precies? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. Je start de zoekopdracht met: Dirk Mobiel
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Kies nu de paarse button. Je wordt doorgestuurd naar zoekresultaten met daarin telefoonnummers die je kunt bellen.

Zo’n telefoonnummer bel je door gebruik te maken van vaste lijn maar ook mobiel. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Tip: Bel geen 0900 servicenummers. Daarvoor betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonboek Eilie.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van Dirk Mobiel

Een opmerking of vraag bestemd voor deze provider? Hiervoor neem je contact op met de Dirk Mobiel Klantenservice. De helpdesk is bereikbaar op de volgende manieren:

  • Via de telefoon
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Per post
  • Door het versturen van een mail
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Wil je bellen met het bedijf? Dan heb je vaak te maken met een praktische keuzemenu. Maak daar gebruik van! Zodoende kan het bedrijf jou beter helpen. Er kan een storing zijn. De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Informatie over een Dirk Mobiel storing vind je op de website. Dit geldt ook voor vaak gestelde vragen als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonnummer VVAA.

Telefonische bereikbaarheid Dirk Mobiel?

De telefonische bereikbaarheid van Dirk Mobiel kan matig zijn. Vooral in de ochtend. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of stel online een vraag, bijv. via Facebook of Twitter. Doorgaans krijg je hier rapper een reactie. Een andere mogelijkheid is het vesturen van een mail of het invullen van het contactformulier. Wat daar handig aan is? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het jammere is dat je niet direct een antwoord krijgt. Meestal ben je het beste af door te kiezen voor het telefoonnummer van provider Dirk Mobiel.