Telefoonnummer BudgetPhone

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van provider BudgetPhone? Aan de hand van de nummerzoeker tref je snel en eenvoudig de bereikbaarheid van de klantenservice. Deze onderneming kan je bereiken via onder andere: met de telefoon, via het contactformulier, schriftelijk (post), of via sociale media als FB en Twitter. Contact zoeken per mail of post is niet de snelste optie. Vandaag nog een BudgetPhone personeelslid nodig? Gebruik dan gewoon de telefoon. Hoe precies? We leggen het graag uit:

  1. Bij wie of wat vul je in: BudgetPhone
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Wat volgt is een lijst met handige telefoonnummers.

Het gevonden nummer kan je bellen aan de hand van een mobiel nummer en vaste lijn. De belkosten zijn net als andere nummers. Goed om te weten: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Voor deze nummers betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonboek Cargofone.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van BudgetPhone

Een opmerking of vraag bestemd voor deze provider? In dat geval is er de BudgetPhone Klantenservice. Deze kan je bereiken via verschillende kanalen:

  • Met de telefoon
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Fax/brief
  • Het online contactformulier
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Ga je bellen? Dan begin je doorgaans met een praktische keuzemenu. Luister deze helemaal af. Zodoende krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Is er een storing? Dan is de lijn mogelijk bezet. Informatie over een BudgetPhone storing bekijk je op de website. Dit is ook het geval m.b.t. veelgestelde vragen over onderwerpen als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonnummer United Consumers.

Telefonische bereikbaarheid BudgetPhone?

De bereikbaarheid van de organisatie BudgetPhone is niet altijd even goed. Dat is vooral het geval in de morgen. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of probeer het via nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. Meestal krijg je hier rapper een reactie. Een alternatief is e-mail of een speciaal contactformulier raadplegen. Waarom? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Het nadeel is dat je lang moet wachten op reactie. Gewoonlijk krijg je het snelste een antwoord door te bellen met het telefoonnummer van provider BudgetPhone.