Telefoonnummer Bliep

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van provider Bliep? Geholpen door deze websitebekijk je snel en eenvoudig belangrijke info van de klantenservice. Deze onderneming is bereikbaar via onder andere: door te bellen, per mail, aan de hand van een brief, of via social media. Contact zoeken per mail of post is alles behalve snel. Meteen een Bliep assistent aan de lijn? Kies dan voor bellen. Hoe precies? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. Bij wie of wat vul je in: Bliep
  2. Je bent vrij om ook een locatie mee te geven (handig als je een kantoor in de buurt zoekt).
  3. Kies nu de paarse button. Wat volgt is een lijst met telefoonnummers van het bedrijf

Het gros van de nummers kan je bellen aan de hand van jouw vaste of mobiele telefoon. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Kijk uit: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Voor zulke nummers kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonboek BudgetPhone.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van Bliep

Wil je iets vragen aan deze provider? Daarvoor gebruik je de Bliep Klantenservice. Je kunt ze contacten via verschillende kanalen:

  • Door te bellen
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Per post
  • Per mail
  • Sociale media

Ga je bellen? Dan heb je vaak te maken met een uitgebreid keuzemenu. Luister deze helemaal af. Dankzij het keuzemenu kan je beter geholpen worden. Is er een storing? Bellen heeft dan niet altijd zin. Informatie over een Bliep storing bekijk je op de site. Hetzelfde geldt voor andere veelgestelde vragen als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonnummer Unigarant.

De bereikbaarheid van Bliep?

De bereikbaarheid van het bedrijf Bliep is niet altijd even goed. Dat is vooral het geval in de morgen. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of stel online een vraag, bijv. via kanalen als Twitter of Facebook. Meestal zijn ze hier veel vlugger. Een alternatief is het vesturen van een mail of een contactformulier invullen. Het voordeel? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Het nadeel is een hoge reactietijd. Gewoonlijk zijn mensen wel tevreden door te bellen met het telefoonnummer van provider Bliep.