Telefoonnummer 88 Mobile

Wil jij het telefoonnummer van provider 88 Mobile? Via deze websitetref je snel en eenvoudig belangrijke info van de klantenservice. Deze organisatie kan je benaderen via diverse kanalen: door te bellen, via het contactformulier, via de post, of via social media. Contact zoeken per mail of post neemt veel tijd in beslag. Meteen een 88 Mobile personeelslid te woord staan? Dan kan je ’t beste bellen. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig:

  1. Je start de zoekopdracht met: 88 Mobile
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Klik op de paarse knop. Je wordt doorgestuurd naar een overzicht met telefoonnummers van het bedrijf

Zo’n telefoonnummer bel je via jouw mobiele en vaste lijn. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Tip: Vermijd 0907 telefoonnummers. Voor deze nummers betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonboek AH Mobiel.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van 88 Mobile

Heb je vragen of een klacht voor deze provider? In dat geval gebruik je de 88 Mobile Klantenservice. Je kunt ze contacten via verschillende kanalen:

  • Door te bellen
  • Online chat
  • Per post
  • Door het versturen van een mail
  • Sociale media

Ga je een telefoontje plegen? Dan begin je doorgaans met een keuzemenu. Dit is nuttig. Op die manier krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Soms is er sprake van een storing. Dan is de lijn mogelijk bezet. Gegevens over een 88 Mobile storing bekijk je op de website. Dit is ook het geval m.b.t. veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonnummer Stad Holland.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van 88 Mobile?

De bereikbaarheid van het bedrijf 88 Mobile kan matig zijn. Met name ’s ochtends. Probeer het eens later op de dag. Of stel online een vraag, bijv. via Facebook of Twitter. Gewoonlijk krijg je hier rapper een reactie. Wat je ook kunt doen is een mailtje sturen of het invullen van het contactformulier. Het voordeel? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het nadeel is een lange responstijd. Doorgaans ben je het beste af door contact te zoeken via het telefoonnummer van provider 88 Mobile.