Nieuwe abonnement maar oude toestel behouden?

We zijn steeds zuiniger met onze telefoons en verlengen hierdoor vaker de levensduur van het toestel. Alleen maar mooi meegenomen natuurlijk. Dit schilt ons onder andere een hoop geld. Helaas past het telefoon abonnement niet bij het internet gebruik en ben je bijna genoodzaakt om een nieuwe abonnement af te sluiten. Dit kost je natuurlijk weer enorm veel tijd. Gelukkig kunnen we op verschillende manieren de perfecte abonnement vinden. Hier helpen we dan ook graag een handje bij!

Oude abonnement verlengen

Veel providers doen er natuurlijk alles aan om bestaande klanten te behouden. Zo ontvang je vast enkele maanden voor je eind datum een leuke nieuwe aanbieding. Het goedkoper verlengen van je abonnement is hier dan ook een van. Zo heb je als klant te maken met onderstaande voordelen:

  • Bestaande klanten zij bekend met de werkwijze van de provider. Met het verlengen van je abonnement verandert alleen de bundel.
  • Eerder opgegeven gegevens zijn bekend en hoeven dus niet gewijzigd te worden.
  • Hoe langer je als klant in contract bent hoe vaker en meer korting je ontvangt

Maak gebruik van een sim only abonnement

Sim only abonnementen zijn ‘losse’ abonnementen zonder een toestel. Je krijgt dus alleen een nieuwe simkaart. Een sim only abonnement is de uitkomst als je een goedkoop abonnement zoekt zonder een nieuw toestel. Zo kun je onder andere kiezen voor een onbeperkt bel, sms en/of internet minuten.

Daarnaast kent een sim only abonnement vele voordelen. Zo heb je:

  • Lage abonnement kosten. sim only abonnementen van goedkope providers kunnen soms tot 80% goedkoper uitvallen dan een telefoonabonnement met toestel
  • Kun je je abonnement maandelijks opzeggen
  • Heb je te maken met flexibele abonnementen
  • De keuze om je oude telefoon te behouden