Telefoonnummer Oxxio

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van energiemaatschappij Oxxio? Dankzij onze tool bekijk je direct de contactgegevens van de klantenservice. Deze aanbieder kan je vragen stellen op een aantal wijzes: telefonisch, per mail, schriftelijk (post), of via Facebook/Twitter. Mail of post is niet de snelste optie. Vandaag nog een Oxxio klantenservice medewerker te woord staan? Dit gaat het snelst via de telefoon. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig:

  1. Je start de zoekopdracht met: Oxxio
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Je gaat nu naar een scherm met een overzicht met actuele telefoonnummers.

Zo’n telefoonnummer bel je door gebruik te maken van jouw mobiele en vaste lijn. Het normale tarief voor bellen geldt hier. Goed om te weten: gebruik geen 0906 servicenummers. Voor deze nummers kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonnummer Energiedirect.nl.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bellen met de klantenservice van Oxxio

Heb je vragen of een klacht voor deze energiemaatschappij? Hiervoor gebruik je de Oxxio Klantenservice. Deze kan je bereiken op uiteenlopende wijzes:

  • Via de telefoon
  • Chat(bot)
  • Fax/brief
  • Door het versturen van een mail
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Ga je bellen? Dan heb je vaak te maken met een handig keuzemenu. Dit is nuttig. Dankzij het keuzemenu krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Is er een storing? De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Gegevens over een Oxxio storing kan je lezen op de site van de aanbieder. Dit is ook het geval m.b.t. veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonnummer Wibra.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van Oxxio?

De telefonische bereikbaarheid van Oxxio is soms beperkt. Vooral in de ochtend. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of probeer het via sociale media als Facebook. Gewoonlijk zijn ze hier veel vlugger. Je kunt ook uitwijken naar het vesturen van een mail of het contactformulier gebruiken. Het pluspunt? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Het minpunt is dat je niet direct een antwoord krijgt. Doorgaans krijg je het snelste een antwoord door contact te zoeken via het telefoonnummer van energiemaatschappij Oxxio.