Telefoonnummer Innova

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van energiemaatschappij Innova? Geholpen door onze tool tref je meteen de contactgegevens van de klantenservice. Deze onderneming kan je bereiken op verschillende manieren: telefonisch, via het contactformulier, aan de hand van een brief, of via Facebook/Twitter. Contact zoeken per mail of post is alles behalve snel. Direct een Innova personeelslid aan de lijn? Gebruik dan gewoon de telefoon. Welk nummer? Heel eenvoudig:

  1. Je start de zoekopdracht met: Innova
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Klik op de paarse knop. Je wordt doorgestuurd naar alle gevonden telefoonnummers die je kunt bellen.

Het gevonden nummer kan je bellen door gebruik te maken van een mobiel nummer en vaste lijn. Het normale tarief voor bellen geldt hier. Goed om te weten: gebruik geen 0906 servicenummers. Voor zulke nummers kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonnummer Anode.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bellen met de klantenservice van Innova

Zit je met een vraag of klacht voor deze energiemaatschappij? In dat geval neem je contact op met de Innova Klantenservice. Je kunt ze contacten op een manier die jou schikt:

  • Met de telefoon
  • Chat(bot)
  • Schriftelijk
  • Door het versturen van een mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Ga je een telefoontje plegen? Dan heb je vaak te maken met een handig keuzemenu. Dit is nuttig. Zodoende kan je beter geholpen worden. Soms is er sprake van een storing. Bellen heeft dan niet altijd zin. Alles over een Innova storing kan je lezen op de eigen website van deze organisatie. Dit gaat ook op voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonnummer Douglas.

Telefonische bereikbaarheid Innova?

De bereikbaarheid van de organisatie Innova is niet altijd even goed. Dat is vooral het geval in de morgen. Probeer het eens later op de dag. Of maak gebruik van sociale media als Facebook. Meestal wordt je hier sneller te woord gestaan. Wat je ook kunt doen is een e-mail verzenden of het invullen van het contactformulier. Wat daar handig aan is? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Het minpunt is dat je niet direct een antwoord krijgt. In de regel ben je het beste af door te telefoneren met het telefoonnummer van energiemaatschappij Innova.