Telefoonnummer Greenium

Wat is het telefoonnummer van energiemaatschappij Greenium? Aan de hand van onze tool vind je snel en eenvoudig de contactgegevens van de klantenservice. Dit bedrijf is bereikbaar via diverse kanalen: via de telefoon, e-mail, het schrijven van een brief, of via social media. Een klacht indienen per post of mail is alles behalve snel. Vandaag nog een Greenium medewerker nodig? Dit gaat het snelst via de telefoon. Welk nummer? Gebruik het stappenplan:

  1. In het eerste stukje vul je in: Greenium
  2. Je bent vrij om ook een locatie mee te geven (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Kies nu de paarse button. Wat volgt is een overzicht met handige telefoonnummers.

Het gros van de nummers kan je bellen aan de hand van jouw vaste of mobiele telefoon. Je betaalt de normale belkosten. Tip: gebruik geen 0906 servicenummers. Hiervoor betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer Kas energie.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van Greenium

Een opmerking of vraag bestemd voor deze energiemaatschappij? Voor zulke situaties bezoek je de Greenium Klantenservice. De helpdesk is bereikbaar op de volgende manieren:

  • Met de telefoon
  • Chat(bot)
  • Schriftelijk
  • Per mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Ga je een telefoontje plegen? Dan begin je doorgaans met een praktische keuzemenu. Maak daar gebruik van! Zodoende kan je beter geholpen worden. Een storing is niet ongebruikelijk. Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Gegevens over een Greenium storing bekijk je op de eigen website van deze organisatie. Dit geldt ook voor vaak gestelde vragen als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonnummer Formido.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van Greenium?

De bereikbaarheid van de organisatie Greenium is soms beperkt. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Later op de middag heb je meer kans. Of stel jouw vraag via nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. Doorgaans krijg je hier rapper een reactie. Een andere mogelijkheid is een mailtje sturen of het invullen van het contactformulier. Wat daar handig aan is? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Het jammere is dat je lang moet wachten op reactie. Meestal zijn mensen wel tevreden door te telefoneren met het telefoonnummer van energiemaatschappij Greenium.