Telefoonnummer EON

Wil jij het telefoonnummer van energiemaatschappij EON? Dankzij deze websitetref je direct de contactgegevens van de klantenservice. Dit bedrijf kan je benaderen via diverse kanalen: telefonisch, e-mail, het schrijven van een brief, en social. Mail of post is niet de snelste optie. Direct een EON klantenservice medewerker aan de lijn? Dit gaat het snelst via de telefoon. Welk nummer? Heel eenvoudig:

  1. Bij wie of wat vul je in: EON
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Kies nu de paarse button. Je vindt nu zoekresultaten met daarin actuele telefoonnummers.

Het gros van de nummers kan je bellen door gebruik te maken van jouw mobiele en vaste lijn. Het normale tarief voor bellen geldt hier. Let op: gebruik geen 0906 servicenummers. Daarvoor kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonnummer Greenchoice.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bellen met de klantenservice van EON

Heb je vragen of een klacht voor deze energiemaatschappij? Voor zulke situaties is er de EON Klantenservice. Je kunt ze contacten op uiteenlopende wijzes:

  • Via de telefoon
  • Via de chat
  • Per post
  • E-mail
  • Sociale media

Kies je voor telefonisch contact? Dan geldt er mogelijk een keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Op die manier kan je beter geholpen worden. Een storing is niet ongebruikelijk. Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Informatie over een EON storing bekijk je op de website. Hetzelfde geldt voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonnummer Zalando.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van EON?

De bereikbaarheid (telefonische of online) EON kan matig zijn. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Probeer het eens later op de dag. Of stel jouw vraag via Facebook of Twitter. Meestal heb je hier veel sneller respons. Een andere mogelijkheid is het vesturen van een mail of het invullen van het contactformulier. Wat daar handig aan is? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Het nadeel is dat je lang moet wachten op reactie. Doorgaans zijn mensen wel tevreden door contact te zoeken via het telefoonnummer van energiemaatschappij EON.