Telefoonnummer Electrabel

Op zoek naar het telefoonnummer van energiemaatschappij Electrabel? Via deze websitebekijk je direct belangrijke info van de klantenservice. Dit bedrijf kan je bereiken via onder andere: via de telefoon, door het sturen van een mail, aan de hand van een brief, of via social media. Een vraag stellen via de mail of post is niet de snelste optie. Vandaag nog een Electrabel personeelslid nodig? Gebruik dan gewoon de telefoon. Welk nummer moet ik bellen? Heel eenvoudig:

  1. In het eerste stukje vul je in: Electrabel
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Druk op zoeken. Je wordt doorgestuurd naar een overzicht met telefoonnummers van het bedrijf

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken aan de hand van jouw mobiele en vaste lijn. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Goed om te weten: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Voor deze nummers betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer EON.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van Electrabel

Wil je iets vragen aan deze energiemaatschappij? In dat geval gebruik je de Electrabel Klantenservice. Je kunt ze contacten op uiteenlopende wijzes:

  • Met de telefoon
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Via een brief
  • Door het versturen van een mail
  • Facebook of Twitter

Ga je een telefoontje plegen? Dan hoor je niet zelden eerst een praktische keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Dankzij het keuzemenu kan je beter geholpen worden. Is er een storing? Bellen heeft dan niet altijd zin. Gegevens over een Electrabel storing kan je lezen op de site. Hetzelfde geldt voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonnummer Kijkshop.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van Electrabel?

De telefonische bereikbaarheid van Electrabel is soms beperkt. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of stel online een vraag, bijv. via Facebook of Twitter. Gewoonlijk wordt je hier sneller te woord gestaan. Een alternatief is een e-mail verzenden of een speciaal contactformulier raadplegen. Het pluspunt? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Het jammere is een lange responstijd. Doorgaans ben je het beste af door contact te zoeken via het telefoonnummer van energiemaatschappij Electrabel.