Telefoonnummer Dong energy

Op zoek naar het telefoonnummer van energiemaatschappij Dong energy? Dankzij deze websiteontdek je snel en eenvoudig belangrijke info van de klantenservice. Deze organisatie kan je vragen stellen op een aantal wijzes: met de telefoon, via het contactformulier, het schrijven van een brief, of via social media. Een klacht indienen per post of mail duurt vaak erg lang. À la minute een Dong energy klantenservice medewerker spreken? Kies dan voor bellen. Hoe precies? Heel eenvoudig:

  1. In het bovenste veld voer je in:Dong energy
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (handig als je een kantoor in de buurt zoekt).
  3. Kies nu de paarse button. Je wordt doorgestuurd naar alle gevonden telefoonnummers van het bedrijf

Zo’n telefoonnummer bel je met een mobiel nummer en vaste lijn. Je betaalt de normale belkosten. Let op: gebruik geen 0906 servicenummers. Daarvoor betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer Oxxio.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bellen met de klantenservice van Dong energy

Wil je iets vragen aan deze energiemaatschappij? In dat geval neem je contact op met de Dong energy Klantenservice. Je kunt ze contacten op een manier die jou schikt:

  • Via de telefoon
  • Via de chat
  • Per post
  • E-mail
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Wil je bellen met het bedijf? Dan begin je doorgaans met een handig keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Op die manier wordt je verbonden met de juiste medewerker. Is er een storing? De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Gegevens over een Dong energy storing lees je op de site van de aanbieder. Dit geldt ook voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonnummer PLUS.

Telefonische bereikbaarheid Dong energy?

De bereikbaarheid van het bedrijf Dong energy is niet altijd voldoende. Vooral in de ochtend. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of maak gebruik van nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. In de regel krijg je hier rapper een reactie. Een alternatief is een mailtje sturen of een contactformulier invullen. Waarom? Schriftelijk kan je het goed verwoorden. Het minpunt is dat je lang moet wachten op reactie. In de regel ben je het beste af door te telefoneren met het telefoonnummer van energiemaatschappij Dong energy.